AKILLI FİLOLARIN YÜKSELİŞİ

06-02-2020 15:02
AKILLI FİLOLARIN YÜKSELİŞİ

Akıllı Filo Yönetimi Güvenliği Artırır ve Yükümlülükleri Azaltır

Hepimiz yoldaki dikkati dağılan sürücüyle karşılaştık, ya çok yavaş sürüyorlar ya da arabalarını iki şerit arasında sallıyorlar, sanki nereye gideceklerine karar veremiyorlarmış gibi. Günlük olarak karşılaştığımız tekrar eden bir güvenlik sorunu. Akıllı telefonların kullanımı, son birkaç yıldır, sigorta şirketlerinin çabalarını araç yerine sürücüleri izlemeye odakladıkları noktaya büyük katkıda bulundu.

Ticari araç filosunu yöneten her organizasyon, artan sayıda aracı yönetirken şirketin sorumluluğunu azaltmak ve kamu güvenliğini artırmakla uğraşmaktadır. Doğru altyapı olmadan sürücülerinizle her zaman bağlantı kurmak imkansızdır. Filo yöneticilerinin, sürücülerini izlemek ve proaktif eğitim uygulamak için video ve IoT verilerini kullanmanın daha akıllı yollarına yönelmesi şaşırtıcı değildir.

Videoyu Aldık mı?

Tipik olarak, yolda bir şeyler ters gittiğinde sorulan ilk soru budur. Filo yönetimi sektöründe, videoyu alamazsanız hiçbir şey elde edemezsiniz. Bir kaza olursa, çekim saatlerinin ortasında doğru kareyi ne kadar çabuk bulabilirsin? Hangi kameranın size en iyi kaliteyi ve açıyı verdiğini biliyor musunuz? İdeal bir çözüm sadece videoyu yakalamakla kalmaz, aynı zamanda olayı en iyi çözünürlükte, uygun ışık koşullarında ve olay hakkında ek değerli bilgiler sağlayabilen ek verilerle yakalar.

Bugünün Araç Kutusu - AI, Analytics ve IoT

Teknoloji ulaşım kavramı. İletişim ağı.

Kazalar birden fazla olayın karmaşık bir kombinasyonu olabileceğinden, optimal yaklaşım, filo yöneticilerine bilgi ve öğrenme sağlamak için video verilerinin IoT verileriyle (örn. Otomobilin hızı, agresif sürüş manevralarının G-Force göstergeleri) korelasyonuna olanak tanır. belirli bir sürücünün tekrar tekrar hızlanıp hızlanmadığını veya telefonunu izleyip izlemediğini belirleme gibi. Bu tür analizler veri merkezinde gerçekleşir ve eğilimleri ortaya çıkarmak veya yeni bulguları ilişkilendirmek için geçmiş verilerden yararlanır. Bu, filo yöneticilerinin eğitim yoluyla sürüş davranışını proaktif olarak iyileştirmelerini veya kötü davranışlar tespit edildiğinde daha hızlı müdahale etmelerini sağlar.

Entegre Zeka

Bu tür akıllı platformlar sunmak için dijital bir sistem oluşturmak, gelişmiş bir donanım ve yazılım mimarisi ve bu bileşenler arasında derinlemesine analitik bir anlayış gerektirir.

Okul otobüsü sürücüsü rota önce otobüsün birden çok yönünü kontrol.

Bugün, her tür ve büyüklükteki filoyu işleten nakliye sağlayıcıları, filo yöneticilerinin kamu güvenliğini artırmasına, güvenli sürüş uygulamalarını desteklemesine, sorumluluğu azaltmasına ve araç hareketlerini izlemesine yardımcı olmak için entegre bir çözüm sunan bir Western Digital iş ortağı olan AngelTrax teknolojilerine güveniyor. video almak için. 

AngelTrax'ın Vulcan Serisi CoPilot Sistemi ile filo müşterileri, ön camdan iç ve dış manzaraların yanı sıra beş adede kadar daha fazla görüntü yakalar. AngelTrax Fleet çözümü sürücülere doğrudan koçluk sağlar, filo yöneticileri için ilgili raporlara güçlü veriler aktarır ve yoldaki olayların görsel olarak onaylanması için uygulanabilir video klipleri hızlandırır.

Okul Otobüsü Akıllılaşıyor

İşte bir filodaki tek bir araçta kamera mimarisinin ne kadar stratejik olabileceğine dair birkaç harika örnek. AngelTrax, okul otobüsü de dahil olmak üzere herhangi bir araç türü için optimum kamera kapsamı için geliştirilmiş tam bir HD ve IP kamera serisi sunar. Okul otobüsü istemcileri, aşağıdaki örnekte görüldüğü gibi, geniş açılı HD1700V düşük profilli kamera ile arka koltuklarda bile öğrenci davranışını izler.

AngelTrax akıllı video sisteminin şeması.

Transit istemcileri, benzersiz 360 derecelik iç görünüm için dört Paralaks kamerayı otobüse stratejik olarak yerleştirir. Patent başvurusu yapılmış teknolojiyle, her Parallax IP kamera son derece geniş, 210 derecelik bir görüş alanı yakalar.

AngelTrax akıllı video sisteminin şeması.

Güvenilir video yakalama ve depolamanın yanı sıra, AngelTrax, tüm filoların güvenliğini artırmak ve sorumluluğu azaltmak için ulaşım yönetmenlerini canlı görüntü, canlı izleme, sürücü puanlaması, akıllı raporlar ve filo yönetim araçları ile donatıyor.

Güvenilir Depolama - AngelTrax Neden Western Digital'e Bağlı?

AngelTrax, 20 yıldır mobil gözetim endüstrisini tanımlamaktadır ve ilk günden itibaren mevcut en iyi ve en güvenilir mobil gözetim sistemlerini tasarlamak ve sunmak olmuştur. Yine de bir sorun, tüm mobil video gözetim üreticilerini yıllar boyunca rahatsız etti: depolama güvenilirliği.

AngelTrax, verilerin her zaman yakalanmasını ve korunmasını sağlamak için aşırı kayıt güvenilirliği sağlamak üzere kapsamlı bir mobil ağ video kayıt cihazı (MNVR) ve mobil dijital video kayıt cihazı (MDVR) ürün serisi olan Vulcan Serisini tanıttı.

AngelTrax, engebeli mobil ortamlarda (AngelTrax Vulcan Serisi) birden fazla kamera kanalını saklayabilen bir sabit sürücü çözümüne ihtiyaç duyduklarından entegre çözümleri için bizimle ortak olmayı seçti. WD Purple ™ SD kartları, Vulcan Serisi kayıt birimlerinde yedek depolama için kullanılır ve WD Purple 3,5 inç sürücü, 16 kanallı Vulcan Serisi V16-35 MDVR'de (yakında) güvenilir depolama sağlar. Her zaman açık, yüksek tanımlı güvenlik sistemleri için, 180 TB / yıla kadar [1] desteklenen iş yükü oranı  ve 64 adede kadar kamera desteği ile üretilen WD Purple sürücülerimiz, gözetim sistemleri için optimize edilmiştir. 

Gözetim için optimize edilmiş olmak ne anlama geliyor? Başlamak için, sürücü, masaüstü, NAS veya oyun için oluşturulan sürücülerden çok farklı olan gözetim endüstrisinin ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiş demektir - burada daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 

Bizi ISC WEST'te Ziyaret Edin

Western Digital ve AngelTrax, Las Vegas'taki ISC West'te filo yönetim yığınını gösterecek. Herhangi bir sorunuz, kişiselleştirilmiş bir demo için Western Digital stand # 25057'de bizi ziyaret edin veya dijital yardımcı pilotunuz hakkındaki görüşünüzü tartışın.


Faydalı Bağlantılar:

Western Digital

WD Purple: https://www.westerndigital.com/products/internal-drives/wd-purple-hdd

Veri ve Gözetim: https://www.westerndigital.com/solutions/surveillance

AngelTrax Teknolojileri

AngelTrax: www.angeltrax.com

Paralaks: www.angeltrax.com/camera/parlx4k-series

HD1700V: www.angeltrax.com/camera/hdv-series

Kol ihlali kameralarını durdurun: www.angeltrax.com/camera/intelliguard

AngelTrax Filosu: fleet.angeltrax.com


[1] İş Yükü Hızı, sabit sürücüye veya sabit diskten aktarılan kullanıcı verilerinin miktarı olarak tanımlanır. Yıllık iş yükü oranı = aktarılan TB ✕ (8760 / kaydedilen açılış saati). İş Yükü Hızı, donanım ve yazılım bileşenlerinize ve yapılandırmalarınıza bağlı olarak değişecektir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.